Ευχαριστήρια Επιστολή | Προς Δημήτριο Κανέλη

Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος

Αριστοτέλους 47-49

104 33 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα 15 /6/2023

Αριθ. Πρωτ.6

Ευχαριστήρια Επιστολή

 

Αξιότιμε κ. Δημήτριε Κανέλη,

 

Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος σας  εκφράζουμε τις  θερμές ευχαριστίες  μας για την ευγενική χορηγία σας προς την Οργάνωσή μας, που αποτελεί  πολύτιμη συνδρομή για την υλοποίηση ενός σημαντικού μας έργου.  To χρηματικό ποσό που  διαθέσατε  και κατατέθηκε στον λογαριασμό της Ένωσης  με τη μεσολάβηση  της  κ. Ρήγα Σωτηρία (μέλους του Ιδρυτικού Ομίλου Αθηνών )  θα διατεθεί για την ολοκλήρωση της κατασκευής μίας σχολικής αίθουσας στην Αρούσα (Arusha ) της Τανζανίας, έργο  το οποίο έχει αναλάβει  η Οργάνωσή μας.

Έχουμε πληροφορηθεί από φίλη σοροπτιμίστρια, που έχει ιδία γνώση του θέματος,  ότι οι συνθήκες διαβίωσης  και ιδίως των παιδιών στην Τανζανία είναι εξαιρετικά δύσκολες. Η εκπαίδευση των παιδιών σχεδόν ανύπαρκτη. Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε με τη δημιουργία μιας αίθουσας διδασκαλίας που ευελπιστούμε να μεταμορφωθεί σε ένα μικρό σχολείο. Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται θα αποστέλλονται κατ’ ευθείαν στη δασκάλα, η οποία θα μας αποδίδει λογαριασμό  και θα μας ενημερώνει σχετικά.

Για την πορεία του έργου θα ενημερώνουμε τόσο Εσάς όσο και κάθε χορηγό μας.

Η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος υπάγεται στην Ευρωπαϊκή Σοροπτιμιστική Ομοσπονδία και αυτή στο Διεθνή Σοροπτιμισμό. Στόχος αυτής της παγκόσμιας εθελοντικής Οργάνωσης είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου χωρίς διακρίσεις και η προώθηση της θέσης της γυναίκας, των κοριτσιών και γενικά των παιδιών και αυτό προϋποθέτει παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση.  Με την ευγενική χορηγία συνανθρώπων μας που ενστερνίζονται τις αξίες και τα ιδανικά μας θα καταφέρουμε και αυτή τη φορά να υλοποιήσουμε το όραμά μας.

Για την έννοια, τους στόχους και τις δράσεις μας, ενημερωθείτε περισσότερο στο  soroptimist.gr

 

Με εκτίμηση για το ΔΣ

Η Πρόεδρος, 2023-2024

Ιωάννα Κοτσαρίνη

 

Πληροφορίες: Βάσω Βέλλιου, τηλ. 6947 522724,  email: vasovel@yahoo.gr

Comments are closed.